ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανανέωσε και η Λαμπρούση στον Θρύλο!

Ανανέωσε και η Λαμπρούση στον Θρύλο!

Μία ακόμη αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ γυναικών που αποτελεί τον βασικό κορμό του Ολυμπιακού, συμφώνησε να μείνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν στους «ερυθρόλευκους»! Ο λόγος για την Τζίνα Λαμπρούση, με τον Θρύλο να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση συνεργασίας του μαζί της:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Tζίνα Λαμπρούση. Η κεντρική του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας».

Η ίδια μετά την υπογραφή της στην επέκταση συνεργασίας με τον σύλλογο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού: «Η φετινή χρονιά ήταν η πιο μαγική που έχω περάσει τα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Σίγουρα και τα προηγούμενα τρία χρόνια έχω ζήσει μαγικές και πρωτόγνωρες στιγμές με την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να παραμένεις στην κορυφή κάθε χρόνο, όμως ο Ολυμπιακός αποδεικνύει το μέγεθός του κάθε σεζόν.

Από οργανωτικό κομμάτι και διοικητικό, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα. Ο σύλλογος μου είναι μια οικογένεια μιας και στηρίζει όλους τους αθλητές, με τον καλύτερο τρόπο και σε όλα τα επίπεδα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανανέωσα τη συνεργασία μου.

Ελπίζω τη νέα σεζόν να κάνουμε και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ