ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ποδαρικό" με Φιλαθλητικό

Η νέα χρονιά ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου. Οι πρωταθλήτριες χειμώνα που έχουν το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα επιστρέφουν στη δράση.

Το πρώτο ματς για το 2016 είναι αύριο στις 17:00, στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη, με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό. Θέμα για την έκβαση του ματς δεν τίθεται, μιας και η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη.

Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάσεβιτς θα χρειαστούν λίγες ημέρες για να ξαναβρούν το ρυθμό τους, μετά τη διακοπή και την... άδεια για τις γιορτές, ώστε να είναι στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας και για τα ευρωπαϊκά ματς, σε λίγες ημέρες.

Με τον προπονητή του Θρύλου να τονίζει, μέσω του osfp.gr, ότι "Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας έχει μεγαλύτερες προοπτικές και μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα στο β’ γύρο. Στο πρώτο μισό της σεζόν μόνο σε λίγα ματς ήμασταν πλήρεις, αλλά από εδώ και στο εξής είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε σε top επίπεδο και να διατηρηθούμε εκεί και στο φινάλε της σεζόν. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε ματς, αυτός είχε οριοθετηθεί από την έναρξη του πρωταθλήματος".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Σαρωτικές και απόλυτες!

    Σαρωτικές και απόλυτες!

    Μετά το περσινό νταμπλ, οι "ερυθρόλευκες" φέτος θέλουν ακόμα καλύτερα ρεκόρ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ