ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τεράστια μεταγραφή για το ελληνικό βόλεϊ!

Τεράστια μεταγραφή για το ελληνικό βόλεϊ!

Οι γνώστες του βόλεϊ ξέρουν αρκετά καλά ότι η μεταγραφή του Φάμπιαν Ντρζίζγκα στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση! Ο Πολωνός διεθνής βολεϊμπολίστας είναι από τους κορυφαίους πασαδόρους στον κόσμο και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αποτελεί μία τεράστια επιτυχία για το ελληνικό βόλεϊ γενικότερα και όχι μόνο για τους «ερυθρόλευκους»!

Αυτό δείχνει ότι μόνο ο Θρύλος μπορεί να φέρει τέτοιου επιπέδου παίκτες στην Ελλάδα και ο Φάμπιαν Ντρζίζγκα θα φοράει τη νέα αγωνιστική σεζόν τα ερυθρόλευκα και θα διεκδικήσει με την υπόλοιπη ομάδα την επιστροφή του πρωταθλήματος στο μεγάλο Λιμάνι.

Η μεταγραφή αυτή έχει ταράξει τα νερά στο Πολωνικό Πρωτάθλημα, το οποίο θεωρείται αυτή τη στιγμή το νούμερο... 2 μετά το Τούρκικο στον κόσμο! Στην Πολωνία το βόλεϊ τα τελευταία χρόνια έχει τρομερή ανάπτυξη και αυτή τη στιγμή θεωρείτε το πρώτο άθλημα στην χώρα, για αυτό και οι Πολωνοί δεν θέλουν να φεύγουν οι αθλητές τους απο την χώρα. Ο Ολυμπιακός όμως κατάφερε να δελεάσει τον Φάμπιαν Ντρζίζγκα και να τον φέρει στην Ελλάδα.

Η είδηση της μεταγραφής του στον Θρύλο έχει αναφερθεί σε μερικά από τα κορυφαία σάιτ της Ευρωήπς. Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας «worldofvolley.com», ο οποίος αναφέρει «Μεταγραφική βόμβα! Ο Φάμπιαν Ντρζίζγκα υπέγραψε στον Ολυμπιακό!».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ