ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μίλκοβιτς και οι... άλλοι!

Ο Μίλκοβιτς και οι... άλλοι!

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Ιβάν Μίλκοβιτς όλο και ακούγεται πιο έντονα για τον Ολυμπιακό! Ο Σέρβος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Θρύλο και ήταν από τους παίκτες που έχει αγαπηθεί αρκετά από τον κόσμο της ομάδας και ο ίδιος γουστάρει τον σύλλογο.

Μάλιστα δημοσιεύματα στο εξωτερικό αναφέρουν ότι υπάρχει και συμφωνία μεταξύ του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο όμως, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, δεν ισχύει.

Δεν αποτελεί μία εύκολη περίπτωση ο Μίλκοβιτς, διότι είναι 1ος αντιπρόεδρος της Σέρβικης Ομοσπονδίας Βόλεϊ και έχει υποχρεώσεις στην πατρίδα του, ενώ παράλληλα διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του και τα χρήματα που θέλει ο ίδιος για συμβόλαιο είναι αρκετά. Ο Ολυμπιακός μην ξεχνάμε ότι έχει κάνει ήδη την υπέρβασή του αποκτώντας τρεις παίκτες παγκοσμίου φήμης και ο λόγος για τους Τοντόρ Αλεξίεφ, Γερόεν Ραουβερντινκ, Φαμπιάν Ντρζίζγκα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να διαγράφουμε την περίπτωση του Μίλκοβιτς, από τη στιγμή που ο ίδιος γουστάρει τον Ολυμπιακό, η ομάδα τον θέλει και ο κόσμος τον αγαπάει όσο κανέναν άλλον ξένο παίκτη του βόλεϊ! Όμως τα παραπάνω αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεσή του. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους και εκτός του Μίλκοβιτς, εξετάζουν και άλλες δύο περιπτώσεις παικτών στη θέση του διαγώνιου και το επόμενο διάστημα θα ξέρουμε την απόφαση της ομάδας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ