ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Χρήσιμα τα τρία δυνατά παιχνίδια"

Την ευκαιρία να τσεκάρει το επίπεδο και την ετοιμότητα της ομάδας βόλεϊ Γυναικών είχε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στο τουρνουά Plovdiv Cup  2017, στη Βουλγαρία, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να κρατάει ορισμένα πράγματα και να τονίζει και δύο... αρνητικά.

«Αυτό το τουρνουά ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε σχεδόν όλη την ομάδα να αγωνίζεται. Το μόνο που δεν ήταν τόσο καλό, ήταν ότι δεν χρησιμοποιήσαμε περισσότερο την Κατερίνα Γιώτα. Θα ήταν καλύτερα αν είχε παίξει περισσότερο και θα για τις υπόλοιπες κεντρικές οι οποίες θα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο περισσότερο.

Επίσης η Πολ, ενσωματώθηκε εδώ με την υπόλοιπη ομάδα και ήταν λίγο άρρωστη τις τελευταίες ημέρες. Αυτά τα δυο στοιχεία δεν ήταν τέλεια για εμάς.

Από εκεί και πέρα, δώσαμε τρία δυνατά παιχνίδια, αφού αυτό με την Ντιναμό δεν ήταν και τόσο, τα οποία θα είναι χρήσιμα για εμάς αναφορικά με την Ευρώπη, αφού στο Ελληνικό πρωτάθλημα δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τρίτη νίκη, δεύτερη θέση

    Τρίτη νίκη, δεύτερη θέση

    Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών επικράτησε και της Μάριτσα Πλόβντιβ με 3-1 σετ, τερματίζοντας στο Plovdiv Cup 2017 πίσω μόνο από την Μπούρσα...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ