ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Συνεχίζουμε για την Ελβετία"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά το τέλος του αγώνα στην Κόρινθο αναφέρθηκε εκτός από τη νίκη και στο επερχόενο ματς της Ευρώπης με την Ελβετική Πφέφιγκεν: «Ήταν μια εύκολη νίκη, αλλά γνωρίζαμε το επίπεδο του αντιπάλου σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος από το πως παίξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και οι παίκτριες ήταν σοβαρές σε όλη τη διάρκεια, χωρίς λάθη.

Χρησιμοποιήσαμε όλες τις αθλήτριες και είμαστε ικανοποιημένοι. Μπορεί να θέλαμε ένα λίγο πιο δυνατό παιχνίδι, πριν τον αγώνα στην Ελβετία, αλλά τώρα θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για το ματς της Πέμπτης ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Τζίνας Λαμπρούση: «Μπήκαμε από την αρχή του ματς πολύ συγκεντρωμένες, γιαυτό και υπήρχε και αυτή η μεγάλη διαφορά. Θέλαμε να φτάσουμε γρήγορα στο 3-0, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι τώρα στην Ελβετία. Θέλαμε να τελειώσει αυτό το παιχνίδι και τώρα συγκεντρωνόμαστε απόλυτα στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Ήρθε ο κόσμος και μας στήριξε και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Είναι πολύ καλό ότι όλες οι αθλήτριες πήραν χρόνο συμμετοχής, ώστε να υπάρχει ρυθμός στην ομάδα και να είμαστε όλες ετοιμοπόλεμες για τον αγώνα στην Ελβετία».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ