"Κάναμε καλό παιχνίδι"
Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο προπονητής του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, από την εμφάνιση και τη νίκη-πρόκριση με 3-0 σετ επί του Ηρακλή Χαλκίδας:
«Σίγουρα για εμάς ήταν ένας από τους φετινούς μας στόχους να περάσουμε στο Final 4. Ήμαστε πολύ χαρούμενοι με τη σημερινή νίκη και κάναμε ένα ακόμα βήμα μέσα στη σεζόν προκειμένου να κατακτήσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Σήμερα είχαμε μια καλή εμφάνιση κατά γενική ομολογία, είχαμε κάποια μικρά προβλήματα στο πρώτο σετ αλλά πιστεύω οτι παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το Σάββατο παίζουμε και πάλι εναντίον τους για το πρωτάθλημα».
Από την πλευρά του ο αθλητής των «ερυθρόλευκων» Γερούν Ράουβερντινκ, δήλωσε: «Πιστεύω οτι το ξεκίνημά μας σήμερα ήταν λίγο εκτός ρυθμού αλλά μετά το τέλος του πρώτου σετ ανεβήκαμε και παίξαμε δύο πολύ καλά σετ. Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμα όπως αυτό που έχουμε είναι σημαντικό που τελειώσαμε με 3-0, και τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε σε έναν ακόμα τελικό, και είναι καλό που περάσαμε στους τελικούς».







