ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ήταν μία ονειρική κόκκινη κόλαση"

Book Small Mobile

Με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού, μίλησαν από τη Ραβένα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του τελικού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ιταλός προπονητής της Ραβέννα Φάμπιο Φόλι, δήλωσε: «Είναι μεγάλη υπόθεση για μας να νικάμε και η επιτυχία μας να ανταγωνίζεται από τον αντίπαλο. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την φιλοξενία. Για κάθε προπονητή και όλους τους παίκτες είναι όνειρο να παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα. Η δύναμη του κόσμου ήταν απίστευτη.

Όσα χρόνια ασχολούμαι με το βόλεϊ δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα. Εχω περάσει και από Τουρκία και έχω παίξει και εκεί τελικό αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει. Η αντίδραση τους μετά το 1-2 σετ ήταν εκπληκτική. Είχαν χάσει το τρόπαιο και έδιναν περισσότερη ενέργεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την κατάκτηση του τροπαίου».

Από την πλευρά του ο Αυστριακός διαγώνιος Πολ Μπούσεγκερ, ο οποίος αναδείχτηκε και MVP της διοργάνωσης, τόνισε: «Με το που μπήκα στον αγώνα και ένιωσα αυτή την ενέργεια από την εξέδρα και ανατρίχιασα. Πως να μην ενθουσιάζεσαι με τέτοιο κόσμο. Με την καλή έννοια ήταν μία κόκκινη κόλαση. Πρώτα φορά στη ζωή μου συναντάω κάτι τέτοιο. Το ελληνικό κοινό ήταν θαυμάσιο και η βραδιά ήταν πετυχημένη για την ομάδα μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ