ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Από τα πιο οργανωμένα κλαμπ στην Ευρώπη"

Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Για την οργάνωση του Ολυμπιακού, σε όλα τα επίπεδα, τους τρομερούς, όπως τους χαρακτήρισε, φιλάθλους της ομάδας και τα ματς με την Μπούρσα, μίλησε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κατά την επιστροφή της «ερυθρόλευκης» αποστολής στο Ρέντη. Μάλιστα, ο κόουτς του Θρύλου μίλησε και για την επόμενη μέρα του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

«Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη εμπειρία για εμάς, για όλους μας. Ακόμα τα συναισθήματα είναι πολύ ζεστά, θα χρειαστούμε ίσως μία με δύο ημέρες για να ηρεμήσουμε από αυτή τη νίκη και να συνειδητοποιήσουμε το τι πραγματικά κάναμε αυτή τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός, επειδή έχει βρεθεί σε μερικά κλαμπ της Ευρώπης και ξέρω την κατάσταση, είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα οργανωμένα κλαμπ στην Ευρώπη με μια τρομερή οργάνωση, τρομερό προσωπικό, τρομερούς φιλάθλους, οπότε μας δίνουν τα πάντα και πρέπει να τους δώσουμε πίσω κάτι», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου.

Για το αν το σημείο-κλειδί των δύο αγώνων ήταν το τέλος κάθε σετ: «Πιθανόν μετά το μέσον του πρώτου σετ ξεκινήσαμε. Ξεκινήσαμε από την αρχή όχι πολύ καλά, αλλά από τη μέση και μετά του πρώτου σετ ξεκινήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και όταν συνεχίσαμε και στο δεύτερο και στο τρίτο. Και εκεί ήμουν σίγουρος ότι η Μπούρσα δεν είχε πιθανότητες».

Για την τυχερή του μέρα: «Κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει κάτι τέτοιο. Είμαστε λίγο στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε μέσα στην έδρα μας μέσα σε μια τρομερή ατμόσφαιρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποια είναι η τυχερή μέρα».

Για το αν πίστευε στην κατάκτηση του τροπαίου: «Ναι, σίγουρα».

Για τα δύο παιχνίδια με την Μπούρσα: «Είχαμε στιγμές σαν και αυτή και την προηγούμενη σεζόν και στις δύο τελευταίες σεζόν αυτό είναι κάτι χαρακτηριστικό για αυτή την ομάδα, ακόμα και αν αλλάξαμε μερικές παίκτριες αυτή τη σεζόν. Αλλά αυτή η ομάδα ποτέ δεν σταματά να παίζει και ποτέ δεν τα παρατάει. Ακόμα και σε κάποιες κακές στιγμές, όταν είμαστε πίσω με δύο σετ, ποτέ δεν σταματάμε να πολεμάμε, οπότε μερικές φορές πρέπει να είμαστε και τυχεροί».

Για το μέλλον του: «Σίγουρα θα έχουμε συνομιλίες. Πιστεύω ότι και οι δύο πλευρές θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία».

Για το αν θα εργαστεί και στην Εθνική Ελλάδος: «Αυτή δεν είναι μια ερώτηση την οποία πρέπει να απαντήσω εδώ σε αυτήν τη συνέντευξη τώρα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ