Άλλο ένα βήμα για το τρεμπλ
Έτοιμος να κάνει άλλο ένα βήμα για το ιστορικό τρεμπλ είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται στη Μίκρα από τον Άρη (22/4, 19:30) και θέλει να κάνει το 2-0 στους τελικούς της Volley League Γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς πήραν το πρώτο ματς στο Ρέντη με 3-0 σετ και το ίδιο θέλουν να κάνουν και σε εκείνο της Θεσσαλονίκης, ώστε να βρεθούν μία ανάσα από το τρίτο τρόπαιο της σεζόν, μετά από το (8ο σερί) Κύπελλο και το Challenge Cup.
Θυμίζουμε, ο τρίτος τελικός είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 30 Απριλίου (19:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.











