ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλα για την επιστροφή στην κορυφή!

Όλα για την επιστροφή στην κορυφή!

Την προσοχή του στο μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος, στρέφει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ρίχνεται στη μάχη των ημιτελικών των πλέι οφ της Volley League.

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών αφήνει πίσω την απώλεια του Κυπέλλου και όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στο Final 4 της Ρόδου και συγκεντρώνεται αποκλειστικό στο μεγάλο στόχο της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ρίχνονται την Τετάρτη στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ, υποδεχόμενοι την Κηφισιά, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Ο πρώτος ημιτελικός με την Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, με μετάδοση από το ΕΡΤ PLAY 1, ενώ ο δεύτερος θα γίνει και πάλι στο Ρέντη, την Παρασκευή 27/4, στις 17:00, με μετάδοση από την ΕΡΤ 2.

Η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 3 νίκες και ο τρίτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί, στην έδρα της Κηφισιάς, στις 30/4 (δεν έχει οριστεί ακόμα το πλήρες πρόγραμμα, άρα ούτε και η ώρα). Εφόσον χρειαστούν και άλλα παιχνίδια για να βγει ο νικητής, το 4ο θα γίνει στις 2 Μαΐου, στην Κηφισιά, ενώ το 5ο στις 4 Μαΐου, στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, προετοιμάζεται ήδη με αυτά τα παιχνίδια και θέλει να... ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να πάρει την πρόκριση στον τελικό και εκεί να δείξει την ανωτερότητά του, επιστρέφοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ