ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Θέλουμε γεμάτο Ρέντη, να σείεται"

Στη σειρά των τελικών της Volley League κόντρα στον Άρη, αναφέρθηκε η Τζίνα Λαμπρούση, η οποία στάθηκε στην επιτυχημένη χρονιά που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός. Με την κεντρική του Θρύλου να απευθύνει, παράλληλα, κάλεσμα στον κόσμο των «ερυθρολεύκων» να βρεθεί την Δευτέρα (30/4) στο Ρέντη, για να πανηγυρίσει από κοντά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Πειραιά, καθώς και το τρεμπλ.

Αναλυτικά:

Για τη εφετινή σεζόν: «Με την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στον Άρη την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε κάνει το τρέμπλ. Είναι προφανές πως πρόκειται μια επιτυχημένη χρονιά για όλους καθώς όλοι συνέβαλλαν στις επιτυχίες. Θα είναι μια ιστορική χρονιά».

Για τον εκτός έδρας τελικό με τον Άρη: «Δεν υπήρχε απευθείας μετάδοση ώστε να δει και ο κόσμος έναν τελικό. Δυστυχώς μεταδίδονται μόνο τα παιχνίδια στο Ρέντη όπου καλύπτονται από το OSFP TV, που μας στηρίζει και μας προβάλει. Πήραμε τη νίκη και κάναμε το 2-0. Θέλουμε τη Δευτέρα να πάρουμε την τρίτη νίκη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να  τελειώσει η χρονιά επιτυχημένα. Μετά υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και για να ανασυγκρότηση. Κίνητρο του κάθε αθλητή είναι να βελτιώνεται και πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω και κάθε χρόνο να πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτουμε».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο να περνάς από το ένα δυνατό ευρωπαϊκό παιχνίδι στο άλλο. Προερχόμενες από το ελληνικό πρωτάθλημα που το επίπεδο δεν είναι υψηλό προσπαθούσαμε να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά είναι δύσκολο να γυρνάς το κουμπί και να παίζεις πανέτοιμος απέναντι σε αντιπάλους που αγωνίζονται σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα».

Για το μυστικό της επιτυχίας: «Πίσω από όλα υπάρχει δουλειά που γίνεται από έναν πολύ καλό προπονητή και δουλεύουμε ώστε να είμαστε πάντα έτοιμες. Ελπίζουμε αυτό να αρχίσει να γίνεται και στις άλλες ομάδες ώστε να ανθίσει  ξανά το γυναικείο βόλεϊ.  Ο Ολυμπιακός σιγά – σιγά έβαλε τις αγωνιστικές βάσεις και στηρίζει όλη την προσπάθεια ο κόσμος με την ιδιότητα του μέλους και με την κάρτα φιλάθλου. Θέλει καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, Να βελτιώνεσαι και να ανεβαίνεις σκαλοπάτι -  σκαλοπάτι».

Το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλουμε το Ρέντη γεμάτο. Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν σε ακόμα ένα παιχνίδι και να σείεται το γήπεδο».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ