ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προμηθευτείτε online τα εισιτήρια

Προμηθευτείτε online τα εισιτήρια

Από την Τρίτη (01/5) ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό της Volley League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (03/5, 19:00), στο Ρέντη.

Μάλιστα, το ίδιο ισχύει και για όσους θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους online, δηλαδή μέσω ίντερνετ. Με τον συγκεκριμένο τρόπο να αποτελεί και τον πιο εύκολο για τον εκάστοτε οπαδό του Θρύλου, ώστε να κλείσει θέση στο «Μελίνα Μερκούρη» σε πολύ γρήγορο χρόνο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει ότι: «Την Πέμπτη 3 Μαΐουστις 19:00, θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός της Volleyleague, στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», ανάμεσα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και τον Π.Α.Ο.Κ.

Αυτός είναι ο πρώτος από τους τρεις νικηφόρους αγώνες που χρειάζονται για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Η σειρά των αγώνων θα πραγματοποιηθεί εναλλάξ στις έδρες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις ΔΕΝ ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

H προπώληση εισιτηρίων μέσω Ίντερνετ για όλους τους φιλάθλους ξεκινάει την Τρίτη 1η Μαΐου στις 17:00 μέσω του www.osfp.gr και μέχρι εξαντλήσεώς τους. Την Τετάρτη 2 Μαΐου από το τμήμα Μελών & Φιλάθλων στην εμπορική στοά του Γηπέδου Καραϊσκάκη από τις 10:00 έως τις 18:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και 10 ευρώ σε διακεκριμένες θέσεις».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ