ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έμεινε ο κόουτς των ιστορικών επιτυχιών!

Έμεινε ο κόουτς των ιστορικών επιτυχιών!

Μερικές μέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν για το τμήμα βόλεϊ Γυναικών με το ιστορικό τρεμπλ, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κράτησε τον κόουτς των επιτυχιών με νέο διετές συμβόλαιο. Κοινώς, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα συνεχίσει στον Θρύλο και τα επόμενα χρόνια, εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη.

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός που οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του ιστορικού treble τη φετινή σεζόν, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Το ήθελα πολύ...»
Λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς εξήγησε στο osfp.gr πόσο πολύ ήθελε να μείνει: «Ήταν μια μεγάλη… ευχαρίστηση η ανανέωση της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές. Όπως την πρώτη φορά έτσι και τη δεύτερη, η συμφωνία έγινε πολύ γρήγορα. Το ήθελα πολύ και εγώ και ο Ολυμπιακός. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη αυτό και θα μείνω για άλλα δυο χρόνια. Ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι τα ίδια και ίσως και λίγο καλύτερα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ