ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον Ολυμπιακό δεν χάρισαν γήπεδο για Ch. League

Στον Ολυμπιακό δεν χάρισαν γήπεδο για Ch. League

Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να δηλώσει για τη νέα σεζόν συμμετοχή στο CEV Champions League, αλλά η απόφαση που πάρθηκε ήταν να λάβει μέρος η ομάδα στην Ευρώπη στο CEV Cup.

Ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν κάτι τέτοιο ήταν το γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει. Όπως αναφέραμε και στην είδηση της απόφασης των ανθρώπων του συλλόγου, δεν βρέθηκε γήπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης και να μπιορεί να το χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός για τις ανάγκες του Champions League.

Βλέπετε, στον Ολυμπιακό δεν έχει χαρίσει κανείς γήπεδο όπως συμβαίνει με άλλα κλειστά, όπως για... παράδειγμα αυτό της Πυλαίας!

Επίσης, όσα γήπεδα είναι άνω των 3.000 θέσεων, τα «απασχολούν» με εκθέσεις και όχι για αθλητικές δραστηριότητες οπότε μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει τι συμβαίνει... 

Για αυτό και από τη στιγμή που δεν υπάρχει γήπεδο που να μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός για τη διοργάνωση του Champions League, πάρθηκε η απόφαση από τους «ερυθρόλευκους» να λάβουν μέρος στο CEV Cup.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ