ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Σοβαρή και οργανωμένη ομάδα"

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της Media Day της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού, ήταν, αναμφισβήτητα, ο Λουίς Φελίπε Χιμένεθ Ρέινα. Ο Ισπανός ίντερ/πλέι μέικερ των «ερυθρολεύκων», που αποτέλεσε τη μεταγραφή του καλοκαιριού, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, τους στόχους της νέας σεζόν, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Θρύλου.

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα του Ολυμπιακού: «Είναι μια ομάδα σοβαρή, οργανωμένη, που δουλεύει με σωστές βάσεις. Είναι μια ομάδα με γεμάτο σύνολο και αρκετούς παίκτες και νεαρούς αλλά και έμπειρους. Όσον αφορά το κομμάτι της δουλειάς με τον προπονητή, δουλεύουν αρκετά καθημερινά. Αυτή η δουλειά θα φανεί και στην πορεία. Η πρώτη εικόνα που έχω είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα σοβαρή σε όλα τα επίπεδα, σε επίπεδο διοίκησης και σε επίπεδο δουλειάς».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για στόχους για το μέλλον, αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να δουλέψει η ομάδα καλά. Σίγουρα όταν μια ομάδα έχει κατακτήσει το νταμπλ την προηγούμενη χρονιά ο στόχος είναι σίγουρα να το επαναλάβει και την επόμενη χρονιά. Στο φινάλε που θα έρθει η ώρα να κριθούν οι τίτλοι θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι ώστε να κατακτήσουμε τους δυο τίτλους στην Ελλάδα. Για την Ευρώπη κοιτάμε τα παιχνίδια που έχουμε με την Ουγγρική ομάδα. Είναι ένα σύνολο που έχει έμπειρους παίκτες σε τέτοιες διοργανώσεις. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά ο Ολυμπιακός με την δουλειά που κάνει έχει τις δυνατότητες να αποκλείσει αυτή την ομάδα. Πρέπει να κοιτάμε βήμα βήμα. Αν προκριθούμε θα βρούμε πιο δύσκολους αντιπάλους μπροστά μας.

Για τον κόσμο: «Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά, θα τα δώσουμε όλα για να τους κάνουμε περήφανους και χαρούμενους με την κατάκτηση των στόχων μας. Σίγουρα με την απόδοση μας θέλουμε να τους κάνουμε να ευχαριστούνται τους αγώνες μας και με τη βοήθεια τους θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ