ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έλαβε τέλος το Θρυλικό ρεκόρ!

Έλαβε τέλος το Θρυλικό ρεκόρ!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τον Άρη, στο Ρέντη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ήττα, ήταν η πρώτη για τις Κυπελλούχες Ευρώπης και νταμπλούχες Ελλάδας όσον αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις, έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια!

Τόσο ήταν το διάστημα όπου ο Θρύλος «έτρεχε» ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί. Για την ακρίβεια, η τελευταία φορά όπου η ομάδα του Πειραιά δεν είχε πάρει τη νίκη, ήταν τη σεζόν 2016-17, όταν είχε ηττηθεί με 3-2 σετ από τον Α.Ο Θήρας, και πάλι στο Ρέντη, με 3-2 σετ.

Όπως και να ‘χει, πάντως, το εν λόγω στατιστικό αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος δεν είχε αντίπαλο. Κάτι που θα κληθεί να αποδείξει και φέτος, στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου, διότι υπάρχει ακόμα πολύ… ψωμί.

Ο Θρύλος διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και φέτος, με τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες του να είναι τεράστιες, γεγονός που μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο, πόσο μάλλον όταν θα υπάρχει αγωνιστικός ρυθμός.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ