Μαζί με τον Τόμιτς ο Πετρέας (photo)

Μαζί με τον Τόμιτς ο Πετρέας (photo)

Για την Τουρκία αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (18/12) η αποστολή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής (19/12, 16:00) αναμέτρησης με την BBSK, για τη φάση των «16» του CEV Cup.

Μάλιστα, στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» υπήρξε μία συνάντηση με ένατονο «ερυθρόλευκο» χρώμα. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Θρύλου συναντήθηκαν με τον Μίλαν Τόμιτς,με τον οποίο και έβγαλαν τις σχετικές φωτογραφίες, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο Γιώργος Πετρέας, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον Σέρβο προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, αναρτώντας τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Nice to meet Milan Tomic#olympiacosvolley #olympiacos #volleyball #2k18 #travel #airport #milantomic #basketball #olympiacosbc #7

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Petreas (@giorgospetreas7) στις 18 Δεκ, 2018 στις 2:37 πμ PST

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ