ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας»

«Στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας»

Πανευτυχής που αποτελεί, πλέον, μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού τόνισε ότι είναι ο Γιώργος Παπαλεξίου μετά την ανακοίνωσή της μεταγραφής του για το τμήμα βόλεϊ Ανδρών. Παράλληλα, ο Έλληνας κεντρικός αναφέρθηκε στους στόχους του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα, ενώ φρόντισε να αποθεώσει τον κόσμο των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαλεξίου υπογράμμισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και το προπονητικό επιτελείο που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και οι στόχοι μας για τη φετινή σεζόν είναι κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.

Όσον αφορά την Ευρώπη η ομάδα θα διεκδικήσει και φέτος τη διάκριση και γιατί να μην κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο; Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Ολυμπιακού μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους που δίνουν το στίγμα τους σε κάθε αγώνα με την δυνατή ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ