ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φύγαμε για τους «8»!

Φύγαμε για τους «8»!

Έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του CEV Cup είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την BBSK (18:00, Cosmote Sport6 HD), στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Οι «ερυθρόλευκοι» του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είχαν επικρατήσει στην Τουρκία με 3-1 σετ (22-25 19-25, 25-23, 19-25) και για να σφραγίσουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης χρειάζονται δυο σετ.

Το ευχάριστο για τον κόουτς του πρωταθλητή Ελλάδας είναι το γεγονός ότι έχει διαθέσιμους όλους τους αθλητές του.

Φυσικά, στο πλευρό της ομάδας θα είναι και ο κόσμος, ο οποίος καλείται να στηρίξει τις «ερυθρόλευκες» προσπάθειες σε ακόμα ένα παιχνίδι. Στην αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής αθλητές: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε,  Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ