ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δική μας αυτή η κούπα!

Δική μας αυτή η κούπα!

Ένα βήμα μακριά από το να σηκώσει την πρώτη κούπα της σεζόν για το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών είναι ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» το Φοίνικα Σύρου (16:30, ΕΡΤ PLAY), στον δεύτερο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» και θέλει να σηκώσει το τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είχε νικήσει στη Σύρο με 3-1 σετ, κάτι που σημαίνει πως απόψε σηκώνει κούπα απλά αν πάρει δύο σετ.

Το θετικό για τον Ισπανό προπονητή είναι το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Στη σημερινή αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής αθλητές: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ