Κόντρα στον Πορφύρα για τη διεύρυνση του σερί

Κόντρα στον Πορφύρα για τη διεύρυνση του σερί

Τον Πορφύρα, στο «Π. Σαλπέας», για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει το Σάββατο (2/2, 20:00) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες προέρχονται από τη νίκη με 3-0 σετ επί του Αίαντα Ευόσμου, θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις.

Πέραν της Σάσκια Χίπε, ο προπονητής του Θρύλου, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.



 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ