ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεφτιλίζουν και το βόλεϊ στην Ελλάδα...

Ξεφτιλίζουν και το βόλεϊ στην Ελλάδα...

«Ομορφιές» είχαμε στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών και συγκεκριμένα, στα ματς Παναθηναϊκός-Ηρακλής 3-1 και ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου 3-1. Για την ακρίβεια, σε αμφότερες τις δύο αναμετρήσεις υπήρξαν διακοπές.

Αρχικά, στο παιχνίδι των «πρασίνων», στην Κυψέλη, οπαδός του ΠΑΟ άναψε καπνογόνο στο 16-15 του δεύτερου σετ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει το πρώτο σετ. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί το ματς για περίπου 20 λεπτά, ώστε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Από εκεί και πέρα, τα... χειρότερα έγιναν στο άλλο παιχνίδι στην Πυλαία, όπου υπήρξαν τεράστια παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών Παπαδογούλα-Δανιηλίδου, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε ουκ ολίγες φορές το video referee.

Μάλιστα, ενώ το σκορ ήταν 1-1 στα σετ, οι άνθρωποι της Σύρου κατήγγειλαν φτισιές, βρισιές και χειρονομίες προς τους παίκτες τους από τους οπαδούς της Θεσσαλονίκης. Ο Φοίνικας, λοιπόν, αποχώρησε προς τα αποδυτήρια.

Έπειτα από ώρα, ο κομισάριος, Βασίλης Αντωνούλης, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και κατάφερε να πείσει τους Συριανούς να επιστρέψουν στο τάραφλεξ.

Στη συνέχεια, λοιπόν, ο διαιτητής Παπαδογούλας απέβαλε τον καλύτερο παίκτη του αγώνα, τον Εβάντρο (κόκκινη-κίτρινη κάρτα).

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Φοίνικα, Παβλίσεβιτς, απέσυρε σχεδόν όλους τους βασικούς από το τάραφλεξ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, και ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα με 3-1.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί και η στάση της ΕΡΤ 3, της οποίας η κάμερα δεν εστίασε καθόλου στην απαράδεκτη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ. Αντιθέτως, η κρατική τηλεόραση έδειξε αρκετές φορές την χειρονομία του Λέσκοφ κατά την αποχώρηση του Φοίνικα.

Ξεφτιλίζουν και το βόλεϊ στην Ελλάδα, λοιπόν...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ