Στην Ιταλία η «ερυθρόλευκη» αποστολή
Στην Ιταλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς με την Τρεντίνο (5/3, 21:30), για τον ημιτελικό του CEV Cup.
Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να ηττήθηκαν στο πρώτο ματς με 3-0 σετ, στο Ρέντη, ωστόσο απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό για δεύτερη σερί σεζόν.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, υπολογίζοντας σε όλους τους αθλητές του.
Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote Sport 6HD.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.









