ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυλαία στη Σαντορίνη

Αυλαία στη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος το Σάββατο (30/3, 18:00) θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Θήρας, για την 22η και τελευταία αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκες», οι οποίες έχουν εξασφαλίσει από την προηγούμενη εβδομάδα την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ, θα αναχωρήσουν την Παρασκευή αεροπορικώς για τη Σαντορίνη.

Στη συνέχεια, ο Θρύλος θα στρέψει την προσοχή του εξ’ ολοκλήρου στην κατάκτηση του 9ου διαδοχικού Κυπέλλου μέσω της παρουσίας του στο Final 4, το οποίο θα διεξαχθεί στις Σέρρες την Παρασκευή (5/4) και το Σάββατο (6/4).

Από την πλευρά του, ο προπονητής της νταμπλούχων Ελλάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν της απουσίας της Σάσκια Χίπε.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ