ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντα την κορυφή»

«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντα την κορυφή»

Πανευτυχής ήταν ο Κώστας Χριστοφιδέλης  μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και αποθέωσε τον κόσμο. Παράλληλα, ο Έλληνας ακραίος τόνισε ότι ο Θρύλος κοιτάζει πάντα την κορυφή και συμπλήρωσε ότι στην ομάδα του Πειραιά πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών υπογράμμισε ότι: «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Πολλά μπράβο σε όλους στην ομάδα και στον κόσμο μας που ήταν εξαιρετικός και μας βοήθησε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Η σεζόν ήταν πιεστική και μας έδωσε την ευκαιρία να σκεφτούμε για το μέλλον. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτούμε το αύριο. Προς το παρόν χαιρόμαστε το παρόν.

Ο Ολυμπιακός πάντα κοιτάζει την κορυφή και με τους φιλάθλους του στο πλευρό του, δεν έχει να φοβάται τίποτα. Νιώθω τυχερός που αγωνίστηκα σε ιστορικούς συλλόγους και νιώθω ευγνώμων που τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου τα πέρασα στον Ολυμπιακό. Κοιτώντας πίσω, ούτε στα μεγαλύτερά μου όνειρα δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια καριέρα».


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ