ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Καταφέραμε κάτι φανταστικό»

«Καταφέραμε κάτι φανταστικό»

Φανταστικές εμφανίσεις στους τελικούς του πρωταθλήματος, αλλά και συνολικά σε όλη τη σεζόν πραγματοποίησε ο Γερούν Ράουβερντινκ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός ακραίος τόνισε ότι: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Είχαμε πίεση αλλά το καλύτερο ήταν ότι συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος.  Ο τρόπος που κερδίσαμε τα δυο πρώτα σετ, λέει πολλά για την αξία της ομάδας μας και ήταν καθοριστικά για να κερδίσουμε. Χάσαμε μόνο μια φορά φέτος από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά και σε αυτό το ματς παλέψαμε.  Δεν ήταν εύκολο που αγωνιστήκαμε χωρίς τον Αλεξίεφ και τον Κουμεντάκη αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου.

Ούτε οι ημιτελικοί με τη Σύρο ήταν εύκολοι που και εκεί δείξαμε το χαρακτήρα μας. Τέλος αυτό που καταφέραμε στα τρία παιχνίδια των τελικών είναι κάτι φανταστικό. Είμαι ευγνώμων και νιώθω πολύ καλά, από το πρώτο παιχνίδι των τελικών μέχρι σήμερα, τον τελευταίο πόντο. Ευχαριστώ την ομάδα που με έκανε να νιώσω έτσι. Το σημαντικό είναι να παίζεις καλά σε σημαντικές στιγμές».


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ