ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Θα έχει πάντα μια ειδική θέση στην καρδιά μου»

«Θα έχει πάντα μια ειδική θέση στην καρδιά μου»

Για τον ιδανικό τρόπο που έκλεισε η σεζόν για τον Ολυμπιακό και τον ίδιο μίλησε ο Κώστας Χριστοφιδέλης στην εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη». Τι είπε για τον κόσμο και την στήριξή του, αλλά και το μέλλον του. «Ήταν πολύ όμορφες στιγμές. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν μοναδικό και μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα κατακτήσαμε την πολυπόθητη κούπα του πρωταθλητή. Η χρονιά ήταν δύσκολη και αυτό δίνει άλλη ομορφιά στην κατάκτηση του τίτλου. Ο κόσμος όταν γεμίζει το γήπεδο γίνεται ένα με τους παίκτες. Όταν βρισκόμασταν πίσω στο σκορ μας έδινε ώθηση, μας εμψύχωνε και βοήθησε τα μέγιστα στην ανατροπή των δυο σετ αλλά και του τίτλου καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Πολύ πιεστική χρονιά, χάσαμε στον ημιτελικό και στερηθήκαμε το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός πάντα επενδύει στην ποιότητα των αθλητών και στο βάθος του ρόστερ. Στα δύσκολα βρίσκει πάντα τις λύσεις και έχει την ποιότητα να διαχειριστεί καταστάσεις. Στεναχωρηθήκαμε για το κύπελλο αλλά δεν μας πτόησε συσπειρωθήκαμε και επιστρέψαμε στους τελικούς φτάνοντας σε μια ακόμα κούπα. Είμαστε καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε στην πράξη».

Για τη συνέχεια της καριέρας του: «Αυτό που βίωσα από τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν πολύ συγκινητικό στον τελευταίο αγώνα. Μου ζήταγαν να συνεχίζω να παίζω. Το πλήρωμα του χρόνου πάντα φτάνει για όλους όμως κάποια στιγμή. Έδωσα τα πάντα, πήρα πάρα πολλά, είμαι γεμάτος, είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω αλλά ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει σημασία. Ο κόσμος θα έχει πάντα μια ειδική θέση στην καρδιά μου. Πρώτα θα μιλήσω με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μετά θα πάρω οποιαδήποτε απόφαση. Νιώθω τυχερός που έζησα μοναδικές στιγμές με την φανέλα του Ολυμπιακού και ο σύλλογος μου έδωσε τη δυνατότητα να πανηγυρίσω δυο ευρωπαϊκούς τίτλους αλλά και να παίξω με συμπαίκτες Έλληνες και ξένους παγκοσμίου κλάσης».

Τερβαπόρτι: «Μοναδικό να παίζεις για τέτοιο κόσμο»
Από την πλευρά του, ο Έμι Τερβαπόρτι στάθηκε στην καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού στον 3ο τελικό με τον ΠΑΟΚ. «Το Ρέντη μια ώρα πριν το αγώνα ήταν γεμάτο και δεν σταμάτησαν οι φίλαθλοι μας να τραγουδούν μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Μας έδωσαν ώθηση και είναι πάντα μοναδικό να παίζεις για τέτοιο κόσμο».

Για τον αρχηγό, Κώστα Χριστοφιδέλη: «Ο αρχηγός μας είναι ο πιο έμπειρος, ο πιο ήρεμος μέσα και έξω από το γήπεδο που έχω συναντήσει ποτέ και μας οδηγούσε στα δύσκολα».

Για τη σεζόν: «Ο χαμένος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ ήταν μια άτυχη στιγμή, Παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών, είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, δεν έγινε αλλά αυτό δεν μας πτόησε. Στο τέλος της σεζόν δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για το μεγαλείο της οικογένειας του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Έρχονται από τα άλλα τμήματα να σε παρακολουθήσουν και στους τελικούς ήρθε να μας δει και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια και είναι μοναδικό αυτό που έζησα φέτος. Από τις μεγαλύτερες υποστηρίκτριες του συλλόγου έγινε και η κόρη μου που τραγουδούσε τον ύμνο της ομάδας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ