ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ομάδα που έχει φτιαχτεί για τα δύσκολα»

«Ομάδα που έχει φτιαχτεί για τα δύσκολα»

Χαρούμενη για την εμπιστοσύνη που της δείχνει ο Ολυμπιακός και την παραμονή της στην ομάδα για ακόμα μία χρονιά, δήλωσε η Αλίκη Κωνσταντινίδου. Με την Ελληνίδα κεντρική της ομάδας βόλεϊ Γυναικών να τονίζει ότι ο Θρύλος έχει φτιαχτεί για τα δύσκολα και για να αντιμετωπίζει όλες τις αγωνιστικές προκλήσεις.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντινίδου, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιό της για ένα ακόμα χρόνο, ανέφερε ότι: «Για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, μια χρονιά που δείχνει να είναι διαφορετική από τις προηγούμενες με αρκετές αλλαγές στην ομάδα μας και νέα πρόσωπα που θα ανανεώσουν τον κορμό μας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που και φέτος η ομάδα δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την ευχαριστώ για αυτό!

Το επίπεδο του πρωταθλήματος φαίνεται να ανεβαίνει και σίγουρα όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο! Εδώ είμαστε λοιπόν! Είναι δύσκολο να παραμείνεις για χρόνια στην κορυφή, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για τα δύσκολα και για να αντιμετωπίζει όλες τις αγωνιστικές προκλήσεις! Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε με υγεία πάνω απ' όλα!»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ