ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ντοκουμέντο: Τα πρακτικά της σύσκεψης του Final-4!

Ντοκουμέντο: Τα πρακτικά της σύσκεψης του Final-4!

Από το απόγευμα του Σαββάτου ξεκίνησε ένα... σόου γύρω από το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ. Για τον κόσμο στις εξέδρες και για τα πανό! Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Κηφισιά προέβαλαν αντιρρήσεις για τον ημιτελικό και τον τελικό, εάν δεν κατέβαιναν αυτά που είχαν τοποθετήσει οι οπαδοί του Θρύλου. Όσο δε για τον κόσμο, έγινε φασαρία γιατί οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν τις 30 προσκλήσεις που πήραν στα χέρια τους σε οπαδούς του Θρύλου. Ορισμένοι το ανήγαγαν στο μείζον θέμα της διοργάνωσης.

Επειδή, όμως, είναι καλό να τελειώσει αυτή η προπαγάνδα, το redking.gr έχει στα χέρια του ένα πολύ σημαντικό ντοκουμέντα. Τα πρακτικά της σύσκεψης για το Final-4 και τις αποφάσεις που πάρθηκαν επί του θέματος. Θα σταθούμε σε 2 σημεία που αναιρούν όλο αυτό το "παιχνίδι" εντυπώσεων που θέλησαν να δημιουργήσουν ορισμένοι και σήμερα συνέχισαν κάποια ΜΜΕ, δίνοντάς του μια άλλη διάσταση.

Πρώτον... Ποτέ δεν καθορίστηκε πώς θα διαθέσουν οι 4 φιναλίστ τις 30 προσκλήσεις που πήρε η καθεμιά ομάδα. Δεν υπήρχε καμία συμφωνία για το πού θα δοθούν αυτές. Πόσω δε μάλλον αυτές οι... αστειότητες που ειπώθηκαν περί Ακαδημιών κλπ... Ο κάθε σύλλογος θα τις διέθετε όπου ήθελε, σε όποιον ήθελε με μοναδική προϋπόθεση να έχουν δοθεί όλες οι πληροφορίες που απαιτούνται για την έκδοση εισιτηρίων με τον νέο νόμο, δηλαδή το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό ταυτότητας και το ΑΜΚΑ. Καμία αναφορά για οπαδούς, εάν είναι οργανωμένοι ή όχι.

Δεύτερον... Το μοναδικό που συμφωνήθηκε και είναι στα πρακτικά για τη διοργάνωση είναι να μην επιτραπεί η είσοδος στο κλειστό της Γλυφάδας σε πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο. Και στον φίλαθλο που θα φέρει κάτι ανάλογο! Όπως είδαμε όλοι, στον ημιτελικό και τον τελικό που υπήρξε θέμα από τον ΠΑΟΚ και την Κηφισιά, το μόνο που ανέφερε τα πανό ήταν την περιοχή που βρίσκεται ο κάθε σύνδεσμος. Δεν νομίζουμε ότι είναι υβριστικό περιεχόμενο το Μπραχάμι, τα Καμίνια, η Γλυφάδα και οι άλλες περιοχές... Εκτός εάν υπάρχει κάτι που δεν... ξέρουμε!

Για να τελειώσει λοιπόν αυτό το... παραμυθάκι με τις διαμαρτυρίες ορισμένων. Τίποτα από αυτά που "καταγγέλλουν" -δεν κάνουν και τίποτα άλλο στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να κρύψουν τις αδυναμίες και την αποτυχία τους- δεν ισχύει, δεν συνέβη. Αλλά είναι γνωστή η τακτική. Δημιουργούν θέμα, ρίχνουν... λάσπη, πιστεύοντας ότι μπορούν να ξεγελάσουν τον φίλαθλο κόσμο. Αυτές οι εποχές πέρασαν και ο φίλαθλος κόσμος έχει κριτική ικανότητα για να αντιληφθεί τί παιχνίδι προσπαθούν, αλλά κυρίως γιατί, να παίξουν κάποιοι!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ