ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Καλή τύχη, Κώστα. Σε ευχαριστούμε. Εις το επανιδείν»! (photo)

«Καλή τύχη, Κώστα. Σε ευχαριστούμε. Εις το επανιδείν»! (photo)

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Χριστοφιδέλης, βάζοντας τέλος σε μία τεράστια, θρυλική καριέρα 28 ετών, όπου κατέκτησε τα πάντα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ερασιτέχνης, λοιπόν, με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα, αποχαιρέτησε τον εμβληματικό πρώην αρχηγό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών και τον ευχαρίστησε για όλα όσα συνεισέφερε στον Αυτοκράτορα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ερασιτέχνη:

«Το καλοκαίρι του 1994, ένας 17χρόνος ταλαντούχος και ελπιδοφόρος αθλητής, υπέγραφε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, το πρώτο του συμβόλαιο με τον σύλλογο μας.

Προερχόμενος από την Καβάλα, όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα το 1991, ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι, το οποίο ολοκληρώνεται 28 χρόνια μετά.

Μια λαμπρή καριέρα στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε 24 τίτλους εκ των οποίων 2 Ευρωπαϊκούς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 10 Πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού, ήταν εκεί. Με 6 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς και δυο κατακτήσεις.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετάει με τιμές τον Κώστα Χριστοφιδέλη. Έναν μεγάλο αθλητή, έναν άξιο πρωταθλητή, έναν εμβληματικό αρχηγό, έναν γενναιόδωρο άνθρωπο.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, το... πεφταστέρι του Θρύλου, μας αναγκάζει να υποκλιθούμε και να κάνουμε μια ευχή: «Καλή τύχη Κώστα. Σε ευχαριστούμε. Εις το επανιδείν».

View this post on Instagram

Το καλοκαίρι του 1994, ένας 17χρόνος ταλαντούχος και ελπιδοφόρος αθλητής, υπέγραφε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, το πρώτο του συμβόλαιο με τον σύλλογο μας. Προερχόμενος από την Καβάλα, όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα το 1991, ξεκίνησε ένα μαγικό ταξίδι, το οποίο ολοκληρώνεται 28 χρόνια μετά. Μια λαμπρή καριέρα στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε 24 τίτλους εκ των οποίων 2 Ευρωπαϊκούς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 10 Πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ. Σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού, ήταν εκεί. Με 6 συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς τελικούς και δυο κατακτήσεις. Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρετάει με τιμές τον Κώστα Χριστοφιδέλη. Έναν μεγάλο αθλητή, έναν άξιο πρωταθλητή, έναν εμβληματικό αρχηγό, έναν γενναιόδωρο άνθρωπο. Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, το... πεφταστέρι του Θρύλου, μας αναγκάζει να υποκλιθούμε και να κάνουμε μια ευχή: «Καλή τύχη Κώστα. Σε ευχαριστούμε. Εις το επανιδείν»! #osfp #olympiacos #olympiacossfp #volleyball #volleyballmen #Volleyleague #RedLegend #KostasChristofidelis

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ