ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Ρέντη... τρελοκομείο!

Το Ρέντη... τρελοκομείο!
Book Small Mobile

Η σειρά των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ ξεκινά την επόμενη Τετάρτη, 6 Απριλίου, με την πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:30.

Με τους οργανωμένους οπαδούς του Θρύλου να καλούν τον κόσμο να γεμίσει το "Μελίνα Μερκούρη" και να δώσει έξτρα ώθηση στον Ρομπέρτο Πιάτσα και τους παίκτες του, για να νικήσουν για μια ακόμα φορά τον ΠΑΟΚ. Την ομάδα που έχει χάσει φέτος από τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο...

Και το κάλεσμα αναφέρει ότι "Την Τετάρτη 06-04-2016 και ώρα 20:30 μ.μ. οι ΜΑΓΚΕΣ με τα "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ", αντιμετωπίζουν στο Ρέντη τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΗ. Την ομάδα όπου φέτος έχει χάσει με όποιον τρόπο υπάρχει, πρόσφατα από τα ΠΑΝΙΑ μας και τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΝΤΗ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑΤΙ... Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ 7, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ