ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Με την υποστήριξη σας, μπορούμε να παίξουμε 10 φορές καλύτερα"

Την Τετάρτη αρχίζει η ημιτελική σειρά της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Τα δύο πρώτα ματς θα διεξαχθούν στο "Μελίνα Μερκούρη", την Τετάρτη και την Παρασκευή. Με το Θρύλο να θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο Ρέντη, για να κάνει το 2-0 στις νίκες και να αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση στους τελικούς.

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του. Και σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις ο λαός του Θρύλου θα παίξει... μπάλα, θα κάνει τη διαφορά, θα δώσει την έξτρα ώθηση για να κάνουν οι "ερυθρόλευκοι" αποφασιστικό βήμα για να περάσουν στον τελικό. Με τον Ρομπέρτο Πιάτσα να απευθύνει κάλεσμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των "ερυθρολεύκων" στον κόσμο να γεμίσει το "Μελίνα Μερκούρη" και να αποτελέσει τον επιπλέον παίκτη.

Με τον Ιταλό τεχνικό να υπογραμμίζει ότι "Όλοι οι φίλαθλοί μας γνωρίζουν ακριβώς ότι θα είναι δυνατά και δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ. Και τα δυο παιχνίδια την Τετάρτη και την Παρασκευή στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε ότι όταν έχουμε την υποστήριξη σας μπορούμε να παίξουμε δέκα φορές καλύτερα. Επίσης αν βρεθούμε να χάνουμε σε κάποιο σετ, όπως στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μπορείτε να μας βοηθήσετε για να ανατρέψουμε την κατάσταση".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ