ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλα για τη νίκη και το βήμα πρόκρισης!

Όλα για τη νίκη και το βήμα πρόκρισης!

Την προσοχή της στην Ευρώπη και για την ακρίβεια, στο Challenge Cup, έχει στρέψει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (4/12, 19:00, Cosmote Sport 6 HD), οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν τη Χάποελ Κφαρ Σαμπά, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκύρη», για το πρώτο ματς για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβτς, λοιπόν, θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντας της έδρας τους, να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί για την Πέμπτη (19/4), στο Ισραήλ.

Από την πλευρά του, ο Σέρβος κόουτς του Θρύλου αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά προβλήματα, που αφορούν στην απουσία της Κατερίνας Γιώτα. Όσον αφορά στην Ανα Ζιβογίνοβιτς, έχει μπει στις προπονήσεις και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο.

*Στην αναμέτρηση με τη Χάποελ ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ