Όλοι εκεί με Μόντενα

Όλοι εκεί με Μόντενα

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός στο Βόλεϊ Ανδρών για τη φετινή ευρωπαϊκή του πρεμιέρα με αντίπαλο τη Μόντενα, παιχνίδι για το CEV Cup που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (12/12, 18:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης συνεχίζεται και ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα, να την στηρίξει απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα του CEV Cup, απέναντι στην Μόντενα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Πέμπτη (12/12) και ώρα 18:00.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης  στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ΔΕΝ θα ισχύουν η Κάρτα Μέλους & Κάρτα Junior.

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00, μέχρι την εξάντλησή τους από τo γραφείο του Tμήματος Μελών –Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης  (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Κεντρική Κερκίδα- Τμήματα Α. Β. Γ. Δ. : 10€
VIP Κερκίδα: 20€
Court Seats 2: 30€
Court Seats 1: 40€

*Τα διαρκείας βόλεϊ της σεζόν 2019-2020 ισχύουν κανονικά.

*Δεν ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου, προπονητών και διαιτητών».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ