Να κοιτάξει το μεγαθήριο στα μάτια

Να κοιτάξει το μεγαθήριο στα μάτια

Έναν πολύ δύσκολο αγώνα δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τη Μόντενα (18:00, Cosmote Sport6 HD) για το πρώτο παιχνίδι του CEV Cup.

Η ιταλική ομάδα είναι πανίσχυρη και μία από τις καλύτερες της Ευρώπης και ο Ολυμπιακός καλείται να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν.

Στο πλευρό της ομάδα θα είναι και ο κόσμος, ο οποίος θα σταθεί στ πλευρό των «ερυθρόλευκων», στην προσπάθεια να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό σύλλογο. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην Ιταλία την ερχόμενη Πέμπτη (19/12, 21:30).

Ο Θρύλος του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ γνωρίζει τις δυσκολίες και καλείται να κοιτάξει το μεγαθήριο στα μάτια και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ