«Δεν επιτρέψαμε στη Θέτιδα να διεκδικήσει κάτι»
Για το παιχνίδι με τη Θέτιδα Βούλας, στο Ρέντη, μίλησε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητριών του, που περιόρισαν τα λάθη.
Συγκεκριμένα, ο Σέρβος κόουτς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου, ανέφερε ότι: «Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δυο ομάδες φάνηκαν να μην είναι συγκεντρωμένες στον αγώνα. Κάτι που άλλαξε όμως μετά το πρώτο σετ ειδικά που η ομάδα μου πίεσε πολύ στο σερβίς με αποτέλεσμα να δυσκολέψει πολύ την σημερινή μας αντίπαλο.
Στο τρίτο σετ ανεβάσαμε πολύ την απόδοση μας και δεν επιτρέψαμε στις αθλήτριες της Θέτιδας να διεκδικήσουν κάτι από το ματς. Στο γενικότερο πλαίσιο είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητριών αλλά και από το γεγονός ότι περιορίσαμε σε μεγάλο βαθμό τα λάθη. Θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».







