ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κορυφαία κεντρική η Ζακχαίου

Κορυφαία κεντρική η Ζακχαίου

Κορυφαία κεντρική στον πρώτο γύρο της Volley League Γυναικών αναδείχθηκε η Κατερίνα Ζακχαίου, αθλήτρια του Ολυμπιακού. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι 12 προπονητές των ομάδων.

Την Κατερίνα Ζακχαίου ψήφισαν οι 9 από τους 12 προπονητές! Μετά από 11 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 114 πόντους με 59/111 επιθέσεις (53,2% αποτελεσματικότητα), 12 άσσους και 43 μπλοκ, οδηγώντας και τη κούρσα στη σχετική κατηγορία.

Μιλώντας στο volleyball.gr, η Κατερίνα Ζακχαίου, δήλωσε: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από τις προηγούμενες χρονιές. Πρωταγωνιστούν αρκετές ομάδες και αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς γιατί παίζουμε συχνά δυνατούς αγώνες, που μας βοηθούν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επιτέλους βλέπουμε όμορφο βόλεϊ και ανεβαίνει το επίπεδο. Εμείς μπροστά μας έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες και να δίνουμε πάντα το 100%. Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει πλέον από δύσκολους αγώνες, ταξίδια και είμαι σίγουρη ότι δεν θα μας επηρεάσει.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα και ό,τι θέλει ο καθένας να το αποκτήσει. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να έχουμε όλες στην ομάδα υγεία και να έχουμε κατακτήσει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει».

Οι ψήφοι των προπονητών
Κατερίνα Ζακχαίου (Ολυμπιακός ΣΦΠ) - 9 ψήφοι
Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΠΑΟΚ) - 4 ψήφοι
Άννα Καλαντάτζε (Παναθηναϊκός ΑΟ) - 3 ψήφοι
Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (ΑΟ Θήρας) - 3 ψήφοι
Μελίνα Εμμανουηλίδου (ΑΟ Θήρας) - 3 ψήφοι
Ιλιόνη Κελεσίδη (Παναθηναϊκός ΑΟ) - 1 ψήφος
Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός ΣΦΠ) - 1 ψήφος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ