ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Μεγάλο προβάδισμα για την πρώτη θέση»

«Μεγάλο προβάδισμα για την πρώτη θέση»

Στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, μέσω της οποίας απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εστίασε ο Γιώργος Πετρέας.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου, τόνισε πως: «Μια σημαντική νίκη για την ομάδα μου που μας δίνει αρκετά μεγάλο προβάδισμα στην υπόθεση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, που είναι και ο πρώτος μας στόχος πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε το διάστημα στο τέταρτο σετ, όπου η ομάδα μου δεν έδειξε τόσο πολύ συγκεντρωμένη. Όταν είμαστε τρεις πόντους μπροστά πρέπει να τελειώνουμε εκεί το παιχνίδι και να μην δίνουμε περιθώρια στον αντίπαλο.

Σίγουρα παίζει και η άλλη ομάδα αλλά για να κάνουμε πρωταθλητισμό και να ολοκληρώσουμε όλους τους στόχους μας πρέπει να γίνουμε περισσότερο αυστηροί με τους εαυτούς μας. Από την άλλη είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου κέρδισε άλλο ένα παιχνίδι, κέρδισε ένα  αντίπαλο που έχει και αυτός τους ίδιους στόχους. Είμαστε χαρούμενοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο προσηλωμένοι και παιχνίδι με παιχνίδι να δείχνουμε τον καλό μας εαυτό και την θέληση που έχουμε όλη τη χρονιά».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ