«Αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7»
Στα θύματα της Θύρας 7 αφιέρωσε τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟ, για τον 1ο τελικό του League Cup.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός κόουτς της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, τόνισε ότι: «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας που έχασαν τη ζωή τους πριν 39 χρόνια. Είναι μια πολύ συναισθηματική ημέρα για εμάς η χθεσινή και για αυτό θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7. Σχετικά με το παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος γιατί δώσαμε μια απάντηση αυτή την περίοδο. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε σε καλή κατάσταση στον τελικό της Πέμπτης.
Θέλαμε να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο απόδοσης αυτό καταφέραμε σήμερα απέναντι σε μια ομάδα όπως η Σύρος που ξέρουμε όλοι πολύ καλά τις δυνατότητες που έχει και που είναι πολύ υψηλές. Πάντα πριν από ένα τελικό, προσπαθούμε να τεστάρουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, ώστε τις επόμενες ημέρες που έχουμε μέχρι το παιχνίδι είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ή να δούμε τι προβλήματα έχουμε σαν ομάδα για να τα διορθώσουμε. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι στο γήπεδό μας, θα είναι διαφορετικό και ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι 100%».







