ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ήταν 2015 και πήγε 2020!

Ήταν 2015 και πήγε 2020!

Να πού γίνονται και θαύματα! Νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στον Ερασιτέχνη, χθες, στο Βόλεϊ Ανδρών, στον πρώτο τελικό του League Cup. Να πιστεύετε στα θαύματα.

Ήταν 2015 και πήγε 2020 για να σταματήσει το αδιανόητο σερί νικών του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού σε επίπεδο Ερασιτέχνη. Σταμάτησε στο 50-0. Έγινε 50-1! Από το 2015 και την τελευταία νίκη των «πράσινων», φτάσαμε πέντε χρόνια μετά για να πανηγυρίσουν ξανά!

Κοινώς, συνέβη ένα γεγονός μη συνηθισμένο και σίγουρα δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Επίσης, αυτή ήταν η 3η νίκη του Παναθηναϊκού στο Βόλεϊ Ανδρών στη 10ετία. Καταλαβαίνει, λοιπόν, ο καθένας, τι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός.

Φυσικά, μπορεί αυτή η νίκη και να αποδειχθεί… τζούφια, υπό την έννοια πως αν ο Ολυμπιακός πάει και νικήσει μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα πάρει το τρόπαιο του League Cup.

Όπως και να ‘χει, αυτό το ρεκόρ δεν ξέρουμε πού θα είχε φτάσει αν δεν είχαν ρίξει τα μισά τους τμήματα στην Α2. Επέλεξαν να πέσουν στην Α2 ακριβώς για αυτό το σερί. Για να καταλάβετε, μάλιστα, και πόσο τους έχει πονέσει αυτό, όταν οι νίκες ήταν κοντά στο 30-0 αποφάσισαν να υποβιβάσουν τα τμήματά τους για να μη μεγαλώνει το ρεκόρ επειδή δεν είχαν ανταγωνιστικές ομάδες.

Να, λοιπόν, που γίνονται και θαύματα. Μετά από 50 συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού και ένα «τρελό» αήττητο πέντε ετών, ήρθε η πρώτη του Παναθηναϊκού. Στο 50-1 είναι, πλέον. Ήταν 2015 και πήγε 2020!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ