ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φωνάζει ο dpg... σφαγή του Ηρακλή

Φωνάζει ο dpg... σφαγή του Ηρακλή

«Ομορφιές» είχαμε στη Θεσσαλονίκη στην αναμέτρηση  μεταξύ του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού για την 13η αγωνιστική της Volleyleague όπου οι «πράσινοι» πέρασαν μεν με 3-0, αλλά χρειάστηκαν τη… χείρα βοηθείας από τη διαιτησία για να καταφέρουν να φύγουν με τη νίκη, που κάθε άλλο παρά καθαρή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο «γηραιός» «σφάχτηκε» στο… γόνατο στο κρίσιμο 2ο σετ, το οποίο δικαιωματικά μπορούσε να πάρει και να ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά μια ξεκάθαρη φάση υπέρ του δόθηκε στον Παναθηναϊκό ο οποίος έφτασε αδίκως τελικά στο 0-2. Συγκεκριμένα, ενώ το σκορ ήταν 25-25, μια επίθεση του Ηρακλή που ήταν ξεκάθαρα μέσα δόθηκε άουτ και αντί να βρεθούν οι Θεσσαλονικείς στο σετ μπολ με 25-26, προηγήθηκαν οι «πράσινοι» οι οποίοι στη συνέχεια πήραν το σετ με 28-26. Μια φάση όπου φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού, ότι ο πόντος έπρεπε να δοθεί στον Ηρακλή και προκύπτει ξεκάθαρα και από την τηλεοπτική μετάδοση.

Έτσι είναι όμως, όταν διαμαρτύρεται χωρίς λόγο για ξεκάθαρες φάσεις, με ανακοινώσεις και επικοινωνιακή προπαγάνδα η διοίκηση των «πράσινων»...

Δυστυχώς από ότι φαίνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού διέλυσε το ελληνικό μπάσκετ, επεκτείνει την δράση του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με σκοπό να καταστρέψει και το ελληνικό βόλεϊ.

Η γνωστή παράγκα και οι γνωστές τακτικές που έφεραν σε πλήρη απαξίωση το ελληνικό μπάσκετ, εξαπλώνεται και στο χώρο του βόλεϊ...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ