ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καλή συνέχεια Ρομπέρτο..."

Book Small Mobile

Ένας κύκλος μιας χρονιάς έκλεισε, αλλά οι δύο πλευρές άφησαν ανοικτή την... πόρτα για να συνεργαστούν εκ νέου στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός με τον Ρομπέρτο Πιάτσα. Αυτό αποφάσισαν από κοινού μετά τη συνάντηση που είχε ο Ιταλός τεχνικός με τον Μιχάλη Κουντούρη.

Ο προπονητής του Θρύλου έχει συμφωνήσει με την εθνική του Κατάρ και θα ήταν αδύνατο να συνεχίσει και στο Θρύλο. Όμως, το θέμα είναι ότι η συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα κι αυτό που προκύπτει είναι η διάθεση και των δύο για μελλοντική συνεργασία.

Κάτι που αναφέρει και η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον Ρομπέρτο Πιάτσα για την άψογη συνεργασία, ωστόσο οι υποχρεώσεις που έχει με την Εθνική Κατάρ καθιστούν αδύνατη την συνέχιση της συνεργασίας με τον σύλλογο μας. Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη και του Ιταλού τεχνικού, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, προέκυψε κοινή διάθεση από τις δυο πλευρές για μελλοντική συνεργασία. Η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εκφράζει την ικανοποίηση της για τον τρόπο που δούλεψε τη φετινή σεζόν ο Ρομπέρτο Πιάτσα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Νέος προπονητής ο Γκουλινέλι

    Νέος προπονητής ο Γκουλινέλι

    Έχει ξαναδουλέψει στον Ολυμπιακό. Συμφωνία για 1 χρόνο. Επιμένουν... ιταλικά οι "ερυθρόλευκοι".

  • "Θέλω να μείνω"

    Ο Ρομπέρτο Πιάτσα αναφέρθηκε στην επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ