ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανοίξτε τα τρελάδικα!

Ανοίξτε τα τρελάδικα!

Πιο ξεκάθαρο από ποτέ είναι ότι στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν θέλουν να παίξουν σε κανένα άθλημα και για κανένα λόγο. Πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Έχουν πλάκα, όμως, δεν μπορείτε να πείτε.

Την Κυριακή, μέσω της εφημερίδας τους, εξαπέλυσαν «επίθεση» στην ΕΟΠΕ για την απόφαση να αναδειχθεί πρωταθλητής της Volley League Γυναικών!

Την Τρίτη, πάλι με τον ίδιο τρόπο, εξαπέλυσαν «επίθεση» στην ΕΟΠΕ για την σκέψη που υπάρχει στην Ομοσπονδία να συνεχιστεί εν τέλει η Volley League Γυναικών!

Εν τω μεταξύ, η πλάκα είναι ότι πουθενά δεν έχουν πιθανότητες να πάρουν πρωτάθλημα, ούτε στο Βόλεϊ Γυναικών, ούτε πουθενά.

Φαίνεται, λοιπόν, ξεκάθαρα πως οι τύποι απλά δεν θέλουν να παίξουν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μπουν παύλες στα πρωταθλήματα και να μην πληρώσουν τους αθλητές. Κοινώς, θέλουν να γλιτώσουν την ξεφτίλα αγωνιστικά, αλλά και να γλιτώσουν χρήματα που θα έδιναν στους αθλητές τους.

Αυτοί οι τύποι θέλουν τη διάλυση του αθλητισμού και όποτε τους συμφέρει κάνουν «επιθέσεις». Όπου δεν τους συμφέρει, όπως για παράδειγμα στην ΕΟΚ, απλά κο κο κο.

Ανοίξτε τα τρελάδικα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ