ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δίκαιος πρωταθλητής ο Θρύλος!

Δίκαιος πρωταθλητής ο Θρύλος!

Ένα ακόμα πρωτάθλημα στο Λιμάνι! Μία ακόμα κούπα στην τεράστια συλλογή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που κάθε χρόνο σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα και πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, για μία ακόμα χρονιά, όσον αφορά τη σεζόν 2019-20, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών κατέκτησε το πρωτάθλημα, μιας και η EOΠΕ, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, επικύρωσε τις βαθμολογίες, όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί με τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω κορονοϊού.

Πρόκειται για μία πέρα για πέρα δίκαιη απόφαση! Πρόκειται για το αυτονόητο, καθώς οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague, στο +8 (57-49) από τον δεύτερο ΑΟ Θήρας!

Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά, η οποία έμεινε αήττητη κα, θυμίζουμε, ότι ήθελε να αγωνιστεί και να κριθούν τα πάντα στο γήπεο, είχε κερδίσει και στα δύο παιχνίδια το σύλλογο της Σαντορίνης, επιβεβαιώνοντας την καθολική υπεροχή της!

Να σημειωθεί, ότι αυτό ήταν το 8ο διαδοχικό πρωτάθλημα για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία όλα τα τελευταία χρόνια είναι ασταμάτητη, υπερτερώντας σε απόλυτο βαθμό μέσα στο τάραφλεξ.

Με τον τρόπο αυτό, «έσπασε» το σερί διαδοχικών πρωταθλημάτων του Παναθηναϊκού (2005-11), ενώ θα πραγματοποιήσει και το 8ο διαδοχικό νταμπλ, αν γίνει το final 4 του Κυπέλλου και το κατακτήσει.

Υπενθυμίζεται, ότι στην τηλεδιάσκεψη που είχε γίνει, οι ομάδες είχαν ταχθεί με 9-2 υπέρ της ανακήρυξης πρωταθλητή, σε περίπτωση διακοπής... Μόνο το δίδυμο της... παύλας ήταν, όπως πάντα, στην απομόνωση!

Για την ιστορία, κανονικά θα πραγματοποιηθεί η άνοδος σε όλες τις κατηγορίες. Παράλληλα, θα υποβιβαστούν μόνο οι ομάδες που έχασαν και μαθηματικά την κατηγορία, όπως η Ηλιούπολη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ