ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατεβείτε να παίξουμε...

Κατεβείτε να παίξουμε...

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ήταν και είναι υπέρμαχος της λογικής, να κριθούν τα πρωταθλήματα και η φετινή σεζόν μέσα στα γήπεδα. Όχι σε ψηφοφορίες.

Είναι ξεκάθαρη η θέση των «ερυθρολεύκων» σε όλα τα αθλήματα! Ποια είναι αυτή; Κατεβείτε να παίξουμε! Έχει αποδειχθεί με τον πλέον εμφατικό τρόπο μέχρι και σήμερα.

Αυτή τη στάση, λοιπόν, αναμένεται να στηρίξει και σήμερα (22/5, 14:30) ο Θρύλος, στην τηλεδιάσκεψη της ΕΣΠΑΠ για την τύχη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο βόλεϊ Ανδρών.

Να θυμίσουμε, ότι με ψήφους 8-2, η πλειοψηφία των ομάδων ήταν υπέρ του να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν. Μόνο το κίνημα της παύλας, δηλαδή Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ήταν και είναι αρνητικοί, αποσκοπώντας στο να θεωρηθεί η χρονιά ως μη γενόμενη!

Αποσκοπούν στο να μην βγει πρωταθλητής ο Ολυμπιακός και να γλιτώσουν και κάνα φράγκο από τα συμβόλαια των αθλητών τους.

Όπως και να ‘χει, μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην κανονική διάρκεια, κάτι που σημαίνει ότι θα ήταν δίκαιοι πρωταθλητές σε περίπτωση ψηφοφορίας, ωστόσο άπαντες στις τάξεις της ομάδας θέλουν να αγωνιστούν. Να μπουν ξανά στο γήπεδο.

Πλέον, μένει να φανεί τι θα γίνει στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ