ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το βόλεϊ στο σκοτάδι, με Στράτο Φωτιάδη

Το βόλεϊ στο σκοτάδι, με Στράτο Φωτιάδη

Δεν γίνεται να μην έχει το κάθε ένα άθλημα στην Ελλάδα τον δικό του Θωμά Μάτσιο!

Στο ποδόσφαιρο είναι ο αυθεντικός ο Θωμάς Μάτσιος ο οποίος έχει γράψει ιστορία. Στο μπάσκετ έχουμε πολλούς, πάρα πολλούς, αλλά πρόσφατα μας βγήκε Μάτσιος ο Ρικ Πιτίνο.

Τώρα βρήκαμε τον Θωμά Μάτσιο και στο ελληνικό βόλεϊ!

Είναι ο παράγοντας της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Ο άνθρωπος που ποτέ κανείς δεν κατάλαβε τι ήθελε να ψηφίσει τελικά στην τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ.

Αν και εξαρχής φαινόταν το... έργο και τι ήθελε να πετύχει, αλλά στην τελευταία ψηφοφορία που έγινε ήταν αυτό που λέμε «σηκώνουμε τα χέρια ψηλά»!

Στην αρχική ψηφοφορία ο παράγοντας της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Στράτος Φωτιάδης, τάχθηκε υπέρ των Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ οι οποίοι έλεγαν να μπει «παύλα» στο φετινό πρωτάθλημα, ψηφίζοντας λευκό.

Στη συνέχεια υπήρξε ψηφοφορία για τις θέσεις 1-2 μεταξύ Ολυμπιακού, Φοίνικα Σύρου και πάλι ο Φωτιάδης ακολούθησε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ αφού αρνούνταν να αγωνιστούν και επίσης καταψήφισε τη διαδικασία.

Με τον ίδιο να τον ενδιαφέρει περισσότερο αν ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Champions League ή όχι, κάτι που φάνηκε και από τις κινήσεις που έκανε στη διάσκεψη...

Μέχρι που φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα, εκεί όπου πλέον επιβεβαιώθηκε, είναι ο Θωμάς Μάτσιος!

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δική του κωλοτούμπα προτείνοντας Final 4. Ο ΠΑΟΚ έμεινε... πιστός στην «παύλα» και μάλλον εκεί κάπου μπερδεύτηκε και ο παράγοντας της Ελπίδας...

Αυτός ο οποίος ψήφισε «όχι» σε δύο προηγούμενες ψηφοφορίες, τελικά ψήφισε «ναι» στο Final 4 και στήριξε τον Παναθηναϊκό! Γιατί κατάλαβε και ο ίδιος ότι αν δεν πέρναγε η πρόταση αυτή, θα έπρεπε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα κανονικά και να αγωνιστούν όλες οι ομάδες.

Κάπου εκεί τα έκανε μάλλον λίγο άνω-κάτω στο κεφάλι του και ψήφισε υπέρ.

Όλες οι ομάδες μετά το τέλος της σύσκεψης απορούσαν με τα όσα έλεγε ο συγκεκριμένος παράγοντας, αφού και οι προτάσεις που υποτίθεται είχε να κάνει ήταν ό,τι να 'ναι.

Για να καταλάβει ο κόσμος ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι καθορίζουν την πορεία ενός αθλήματος...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ