ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την κωλοτούμπα του Παναθηναϊκού τη ζηλεύει και η Νάντια!

Την κωλοτούμπα του Παναθηναϊκού τη ζηλεύει και η Νάντια!
Book Small Mobile

Πραγματικά να είναι καλά όλοι τους με όλα όσα έγιναν στην τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Από τη μία βρήκαμε τον Θωμά Μάτσιο του βόλεϊ και από την άλλη θυμηθήκαμε τις κωλοτούμπες της Νάντια Κομανέτσι!

Βέβαια για να μην τον αδικούμε τον Παναθηναϊκό, τέτοια κωλοτούμπα θα τη ζήλευε και η Νάντια! Μιλάμε για τέτοια τρομερή προσπάθεια!

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έγινε ψηφοφορία οι ομάδες να αποφασίσουν για να παίξουν για τις θέσεις 1-4. Εκεί ο Παναθηναϊκός ψήφισε όχι μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ήταν ακόμα «αδέρφια» σε εκείνο το σημείο, μετά τα... χάλασαν.

Στη συνέχεια έτσι όπως εξελίχθηκε το θέμα του πρωταθλήματος θα έπρεπε οι ομάδες να ακολουθήσουν την προκύρηξη. Δηλαδή να αγωνιστούν κανονικά όλες οι ομάδες, σε όλα τα ματς.

Και εκείνη τη στιγμή που κατάλαβε ο Παναθηναϊκός τι θα γινόταν και προκειμένου να μην δώσει όλα τα ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα, πρότεινε το Final 4.

Τι έκανε δηλαδή ο Παναθηναϊκός;

Στην αρχική συζήτηση να παίξουν οι 4 πρώτες ομάδες είπε όχι και στη συνέχεια πρότεινε να παίξουν οι 4 πρώτες ομάδες Final 4!

Σας λέμε τέτοια κωλοτούμπα ούτε η Νάντια...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ