ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αϊβαλιώτης-Αυλακιώτης ξεπέρασαν τον... εαυτό τους στο ψέμα και τη γελοιότητα!

Αϊβαλιώτης-Αυλακιώτης ξεπέρασαν τον... εαυτό τους στο ψέμα και τη γελοιότητα!

Οι άνθρωποι πραγματικά δεν έχουν το Θεό τους! Μπροστά στον πανικό τους, το αντιολυμπιακό τους μένος και τη διάθεση να πουλήσουν εκδούλευση στα αφεντικά της ομάδας της τσέπης τους και χορηγούς της ομάδας της καρδιάς τους δεν λογαριάζουν τίποτα.

Δεν τους νοιάζει αν θα γράψουν ψέματα, δεν τους ενδιαφέρει αν θα ξευτιλιστούν. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα αλλοιώσουν την πραγματικότητα για να στήσουν ένα αφήγημα που θα το παρουσιάσουν από την αρρωστημένη οπτική τους προκειμένου να πείσουν αυτούς στους οποίους απευθύνονται ότι υπηρετούν την... αδέσμευτη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Το έχουμε καταγράψει αρκετές φορές ότι νομίζουν πως απευθύνονται σε ηλίθιους. Αλλά για να μην μακρηγορούμε πάμε στο ψητό.

Τι διαβάσαμε στο σάιτ ειδικού σκοπού και δεν μας έμεινε... άντερο από τα γέλια; Ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μουνιόθ την Πέμπτη, μια ημέρα πριν την τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ! Καλά ρε δεν έχετε το Θεό σας; Που την βρήκατε αυτή την ανακοίνωση; Πότε ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός την αποχώρηση του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ από τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ;

Πόσο άσχετοι και ψεύτες είστε; «Μια είδηση με μεγάλη σημειολογική σημασία» γράφει ο... φωστήρας της ενημέρωσης, ξεκινώντας με... στόμφο το κείμενο μήπως τσιμπήσει κανένα πρόβατο και αναρωτηθεί... «ώπα τι έχουμε εδώ;» Και συνεχίζει «Μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι της ανδρικής ομάδες βόλεϊ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες Πέμπτη την αποχώρηση του πολύ ικανού (και ακριβού) Ισπανού προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ, ο οποίος έχει συμφωνήσει για την επόμενη χρονιά με την Εθνική ομάδα του Βελγίου».

Αφού μας πήρε 5 λεπτά να συνέλθουμε από τα γέλια συνεχίσαμε την... ανάγνωση. Ο συντάκτης του «συνταρακτικού» ρεπορτάζ συνέστησε να είμαστε... προσεκτικοί: «Προσέξτε. Μία ημέρα πριν την κρίσιμη ψηφοφορία των ομάδων που θα αποφάσιζαν για το μέλλον της σεζόν, ο Ολυμπιακός που... ήθελε πάση θυσία όπως είχε ανακοινώσει να παίξει τους αγώνες στο γήπεδο, προχωρούσε στο τέλος της συνεργασίας του με τον αρχιτέκτονα της ομάδας του».

Έχει κι άλλο όμως αφού σχολιάζει κιόλας ο Αϊβαλιώτης, γνωστός στην πιάτσα και ως Λαλάκης...  «Εξαιρετικά περίεργη κίνηση, σε εξαιρετικά περίεργο τάιμινγκ με δεδομένο ότι υπήρχε -έστω και απειροελάχιστη πιθανότητα- να συνεχιστεί η σεζόν, όπως και έγινε. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το, αν και εφόσον, πεισθεί ο Ισπανός να συνεχίσει πλέον μέχρι τις 15 Ιουλίου, όσο με τη σημειολογία της κίνησης, λίγες ώρες πριν την... πολυαναμενόμενη ανακήρυξή τους σε πρωταθλητές της σεζόν».

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Πραγματικά οι τύποι δεν παίζονται στην προπαγάνδα! Ή μπέρδεψαν οι άσχετοι την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών,  ή μπερδεύτηκαν από κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, τα οποία προφανώς και δεν έχουν να κάνουν με επίσημη ανακοίνωση, ή είναι τόσο στημένοι και ξευτιλισμένοι που δεν τους αγγίζει κανένα αίσθημα ντροπής για τις γελοιότητες που γράφουν. Φυσικά μπορεί να είναι και όλα μαζί τα παραπάνω.

Στη συνέχεια, μετά από ένα παραλήρημα που ακολουθεί, η... δημοσιογραφάρα επεξηγεί κιόλας, προς επίρρωση των ψεμάτων που είχε αραδιάσει: «Διότι όταν θέλεις να παίξεις (όπως λες) κι όταν πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να γίνει πράξη, δεν «τελειώνεις» τον προπονητή σου, μία μέρα πριν παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σεζόν».

Και αυτό είναι... δημοσιογραφία μάγκες!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ