ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία, στην πρώτη ομάδα

Από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία, στην πρώτη ομάδα

Την ένταξη δύο νεαρών αθλητριών, οι οποίες προέρχονται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, στην πρώτη ομάδα του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, ανακοίνωσε ο «ερυθρόλευκος» Ερασιτέχνης.

Πρόκειται για την 19χρονη ακραία Γεωργία Λιόλιου και την 16χρονη κεντρική Αγγελίνα Συριστατίδη, οι οποίες έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, διαθέτοντας πολύ μεγάλο ταλέντο.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ένταξη δυο νεαρών αθλητριών που προέρχονται από την Ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου μας, στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών. Πρόκειται για την 19χρονη ακραία Γεωργία Λιόλιου (ημ. 22/1/2001) από την ομάδα Νεανίδων, και την 16χρονη κεντρική Αγγελίνα Συριστατίδη (ημ. γέννησης, 21/2/2004) από την ομάδα των Κορασίδων», αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Θρύλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ένταξη δυο νεαρών αθλητριών που προέρχονται από την Ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου μας, στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών. Πρόκειται για την 19χρονη ακραία Γεωργία Λιόλιου (ημ. 22/1/2001) από την ομάδα Νεανίδων, και την 16χρονη κεντρική Αγγελίνα Συριστατίδη (ημ. γέννησης, 21/2/2004) από την ομάδα των Κορασίδων. #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #Volleyball #VolleyballWomen #WVolleyleague #VolleyleagueWomen #Welcome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις 17 Ιούν, 2020 στις 8:05 πμ PDT

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ